EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK
We kunnen elkaar leren kennen, telefonisch en/of in het echt. Graag deel ik in dit gesprek hoe ik te werk ga. Ik ben namelijk niet in dienst bij een gemeente. Een zelfstandig trouwambtenaar is iets anders dan een BABS, een gemeentetrouwambtenaar, en dat biedt verschillende opties. Ik licht graag toe hoe dit werkt en wat mogelijk is. Daarnaast is het fijn (en hopelijk ook leuk?!) om elkaar te horen, te zien en mee te maken.

Is het een match? Zo ja, dan gaan we een voorgesprek plannen. Let's go.

DEEL 1: HET VOORGESPREK

Ik kom naar jullie toe. Uiteraard neem ik een lekker flesje wijn voor jullie mee (of een biertje, iets wat je lekker vindt). Bereid je voor op allerlei vragen over jullie droomceremonie, over jullie als paar en als individu. In dit gesprek kun je al je wensen rondom de trouwceremonie delen. Let op: dit voorgesprek wordt geen standaard vraag-antwoordsessie. We willen geen suffe bedoeling. Er mag gelachen worden.

DEEL 2: EXTRA INPUT
Om de speech tijdens de ceremonie zo persoonlijk en verrassend mogelijk te maken, spreek ik graag met mensen die dicht bij jullie staan. Daarom neem ik telefonisch contact op met minimaal twee personen naar jullie keuze. Leuk als ik bijvoorbeeld je beste vriend of je zus al heb gesproken voor de grote dag!

DEEL 3: VOORBEREIDING
Ik heb alle input die ik nodig heb en ik ga aan de slag. Ik geef invulling aan de trouwceremonie en ga aan de slag met de speech. Is er nog iets wat je graag zou willen tijdens de ceremonie, maar heb je dit niet gedeeld tijdens het voorgesprek? Geen probleem. Laat het me weten.

DEEL 4: CONTACT
Terwijl de grote dag dichterbij komt en ik druk bezig ben met jullie trouwceremonie, neem ik (op voor jullie passende momenten) telefonisch contact op om zeker te weten dat alles nog naar wens verloopt. Indien nodig hou ik ook contact met een eventuele ceremoniemeester, weddingplanner of locatiemanager.

DEEL 5: TROUWCEREMONIE
Ja! Het is zover. Jullie gaan trouwen! Aan mij de eer om het huwelijk officieel of ceremonieel te mogen voltrekken. We maken er een onvergetelijke ceremonie van. Ik ben ruim op tijd aanwezig op de locatie en hoop jullie, samen met een eventuele ceremoniemeester, volledig te ontzorgen. Geniet!

Meer nodig of wil je iets anders? Neem contact op. Alles is bespreekbaar.

Wat biedt nico?

In een notendop: een trouwceremonie op maat.

Contact?